logo
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean feugiat dictum lacus, ut hendrerit mi pulvinar vel. Fusce id nibh

Mobile Marketing

Pay Per Click (PPC) Management

Conversion Rate Optimization

Email Marketing

Online Presence Analysis

Fell Free To contact Us
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean feugiat dictum lacus

1-677-124-44227

info@your business.com

184 Main Collins Street West Victoria 8007

Top
Webnetwork / Zoekmachine advertenties

Adverteren in Google

Adverteren via zoekmachines

SEA is het adverteren via zoekmachines gebaseerd op keywords die de potentiele klant in het zoekveld intypt waarna de zoekmachine (gebaseerd op keyword) jouw advertentie toont. SEA is een betaald alternatief voor SEO.

Met SEA genereer je verkeer naar je website in een korte tijd. Je doet dit door te adverteren op zoekwoorden en hiervoor budget ter beschikking te stellen. Je doel is om zo veel mogelijk relevant verkeer uit je campagnes te halen, tegen lage kosten.

De voordelen van SEA
-Je betaalt pas als je gewenste resultaat bereikt is: een klik, een bepaald aantal weergaven, of een conversiepercentage.
-Op zoekmachines zitten mensen die zelf actief zoeken naar een oplossing voor hun probleem: SEA is dus pull-marketing pur sang.
-Je hebt volledige controle over je kosten: je bepaalt zelf wat je uitgeeft per campagne.
-Je hebt volledige inzicht in de prestaties op verschillende niveau’s: per campagne, advertentie, zoekwoord, apparaat, regio, enzovoorts.
-Het gebruik van zoekmachines neemt alleen maar toe; dit zal de komende jaren niet anders worden.

Het starten met SEA is laagdrempelig, echter moet je je eerst goed verdiepen in de mogelijkheden, voordat je begint. Anders is de kans heel groot, dat je je waardevolle marketing-euro niet aan de juiste zaken besteed. Je kan deze euro immers maar één keer uitgeven, en dat wil je doen op de juiste manier.

Webnetwork kent de mogelijkheden van SEA en werkt samen met de klant aan het maken van de eerste advertenties waarbij we de doelgroep in kaart brengen en een eventuele hypothese ontwikkelen om deze te gaan A/B testen waardoor jouw marketing Euro het beste besteed wordt.

Toekomst plannen bespreken?
q

START MET OPTIMALISEREN VAN JOU WEBSITE

Voor informatie en/of vragen kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen.