logo
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean feugiat dictum lacus, ut hendrerit mi pulvinar vel. Fusce id nibh

Mobile Marketing

Pay Per Click (PPC) Management

Conversion Rate Optimization

Email Marketing

Online Presence Analysis

Fell Free To contact Us
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean feugiat dictum lacus

1-677-124-44227

info@your business.com

184 Main Collins Street West Victoria 8007

Top
Webnetwork / Dishoek vakantiehuis
Dishoek vakantiehuis
SEA, SEO, Webshop, Website

Start van het project

Deze klant had een duidelijk doel. Zo snel mogelijk een website en webshop realiseren voor de verhuur van een vakantiehuis en het online in de markt zetten. Wij houden wel van een uitdaging bij Webnetwork en hebben deze klant binnen een week voorzien van een nieuwe website, webshop en online marketing campagne.

We make web work

Design en realisatie website – webshop

Om deze klant snel te kunnen helpen hebben wij de klant geadviseerd om zo min mogelijk maatwerk te implementeren waardoor we binnen een week met de website en webshop online waren. De doelgroep van deze website bevind zich voornamelijk in Nederland, België en Duisland. De huidige site bevat alleen de Nederlandse taal aan de Duitse versie wordt gewerkt.

Marketing campagne

De marketing campagne voor deze site begon zoals iedere marketing campagne met het in kaart brengen van de doelgroep. Uit onderzoek bleek dat vrouwen het meeste op zoek zijn naar vakanties. Verder heeft de klant aangegeven dat zij liever geen “jeugdige” verhuurders in het huis wil. Wij hebben de targetting van de advertentie campagne op deze parameters ingericht waardoor er gemiddeld tussen de 200 en 300 bezoekers uit de doelgroep per dag op de website kwamen.