logo
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean feugiat dictum lacus, ut hendrerit mi pulvinar vel. Fusce id nibh

Mobile Marketing

Pay Per Click (PPC) Management

Conversion Rate Optimization

Email Marketing

Online Presence Analysis

Fell Free To contact Us
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean feugiat dictum lacus

1-677-124-44227

info@your business.com

184 Main Collins Street West Victoria 8007

Top
Webnetwork / 20BO Official
20BO Official
SEO, Webshop

Start van het project

Voor 20BO hebben wij allereerst de oude site verhuisd naar ons hosting platform om meer controle te krijgen over de website en webshop.

Na analyse van de oude site bleek dat er bepaalde functionaliteit niet werkte, tevens voldeed de website niet aan onze standaarden qua pagina laadtijden en technische SEO.

Op dat moment hebben we samen met20BO besloten om de website en webshop opnieuw te bouwen en te voorzien van een nieuw design.

 

Klantvraag

Op het moment dat 20BO bij ons kwam was er veel mis met de website en webshop. De ambitie van 20BO was hoger dan de oude website en webshop kon bieden qua functionaliteit en design.

De vraag was duidelijk! Help 20BO aan een robuust toekomstbestendige website en webshop. Waarbij de eerste focus lag op het ontwikkelen van de nieuwe website en webshop om daarna in fase 2 op een data gedreven manier de SEO te verbeteren op de tekstpagina’s en product pagina’s.

 

We make web work

Design plus implementatie website en webshop & SEO Aan de hand van een style guide die door 20BO werd aangeleverd zijn wij begonnen met het ontwikkelen van een nieuw design. Na een aantal mock ups en advies vanuit webnetwork is het uiteindelijke design gekozen en geïmplementeerd op zowel de website als de webshop. Voor de webshop hebben we natuurlijk de gebruikelijke inrichting gedaan zoals BTW, verzendkosten, koppelen van payment provider en het laden van de nieuwe collectie inclusief fotomateriaal.

Voor de SEO hebben wij natuurlijk de technische basis standaarden geïmplementeerd en qua content een eerste beperkte optimalisatie slag gemaakt op de content pagina’s. In fase 2 gaan wij de SEO verder uitbreiden met de product pagina’s en een door data gedreven optimalisatie slag uitvoeren op zowel de producten als de content pagina’s.

Het uiteindelijk doel van het meten en continu bijstellen van de SEO gerelateerde zaken is het generen van meer naamsbekendheid en verkoop van de kleding van 20BO.