logo
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean feugiat dictum lacus, ut hendrerit mi pulvinar vel. Fusce id nibh

Mobile Marketing

Pay Per Click (PPC) Management

Conversion Rate Optimization

Email Marketing

Online Presence Analysis

Fell Free To contact Us
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean feugiat dictum lacus

1-677-124-44227

info@your business.com

184 Main Collins Street West Victoria 8007

Top
Webnetwork / Over ons

We make web Work

Waar wij voor staan:

Webnetwork staat voor het optimaliseren van de online presence.
Als bedrijf online aanwezig zijn is niet meer weg te denken. Webnetwork is gestart vanuit een missie, om samen met onze klanten hun online presence te verbeteren door kwalitatief en technisch hoogwaardige websites te leveren die datagedreven zijn en continu geoptimaliseerd kunnen worden door nieuwe inzichten.
De nieuwe inzichten komen voort uit een proces wat wij samen met de klant doorlopen. Aan de hand van hypotheses gaan we aanpassingen maken, A/B testen om daarna aan de hand van data te valideren of de hypothese juist was.
Zo zorgen we er samen met onze klanten voor dat zij het maximale uit hun online aanwezigheid halen.
Dit proces is niet iets wat je in een paar weken doet waardoor wij vaak een langdurige relatie met onze klanten aangaan.
Wij zorgen er dus samen voor dat jouw klanten beter bediend worden!

Toekomst plannen bespreken?
Over Webnetwork Tilburg

Meten, Weten en Sturen

``Meten is weten`` het klinkt een beetje als een cliché maar niets is minder waar als het over online presence gaat. De best scorende websites en webshops zijn continu in beweging, veranderen en creëren veel content en meten continu het effect van de wijzigingen. Webnetwork doorloopt dit proces samen met de klant door hypotheses te ontwikkelen. Aan de hand van de hypothese gaan we met bijvoorbeeld A/B testen meten wat de impact is en sturen vervolgens weer bij aan de hand van de uit de data verkregen inzichten. Om goed te blijven scoren met jouw website of webshop zou dit een essentieel onderdeel moeten zijn van je bedrijfs strategie.

Persoonlijke dashboards

Als ondernemer heb je al genoeg te doen en wil je dus op een makkelijke manier inzicht krijgen in de performance van jouw webshop of website. Webnetwork voorziet klanten van persoonlijke dashboards op basis van bijvoorbeeld Google analytics of Google data studio. Deze dashboards bevatten natuurlijk alleen de data die voor jou relevant is waardoor je in één oogopslag weet wat het effect is van jouw laatste online marketing campagne, hoe de bezoekers reageren op jouw nieuwe pagina's op de website of welke producten uit jouw webshop het beste verkopen. En dat natuurlijk in realtime - any place -any where!

Team Webnetwork

Door korte lijnen en een een klein team vol met verschillende specialiteiten zorgt Webnetwork ervoor dat de online presence van jou bedrijf blijft groeien. Kom snel met ons in contact als jij ook mee wil groeien ``We Make Web Work``!

mkdf-team-image

Roy van Zoelen

Eigenaar/Webdeveloper

Altijd bezig met bedrijven verder te helpen, geen code is hier te gek voor. Hij zorgt ervoor dat de wensen van de klant centraal staan. We halen samen het beste naar boven.

mkdf-team-image

Barry Verhoeven

Eigenaar/ECM Consultant

Barry heeft 20 jaar ervaring in Enterprise Content Management. Met zijn ruime expertise is hij in staat om ieder project naar een hoger niveau te brengen.

Start vandaag met het groeien in Google

Voor informatie en/of vragen kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen.